Lotul de atletism al Romaniei a ajuns la Birmingham, acolo unde astazi incep Campionatele Europene indoor. Sansele romanilor la o medalie sunt minime in conditiile in care atmosfera este foarte tensionata. Antrenorul federal Titi Mihail a declarat l
Lotul de atletism al Romaniei a ajuns la Birmingham, acolo unde astazi incep Campionatele Europene indoor. Sansele romanilor la o medalie sunt minime in conditiile in care atmosfera este foarte tensionata. Antrenorul federal Titi Mihail a declarat la plecarea din Romania ca se fac presiuni pentru inlocuirea sa si i-a asigurat pe contestatarii sai ca nu vor reusi sa-l faca sa plece, indiferent de cat ar unelti.

Astazi incep, la Birmingham, Campionatele Europene indoor de atletism, la care Romania participa cu un lot de 50 de sportivi. In opinia specialistilor, tara noastra are sanse minime sa castige vreo medalie, fiind asteptat ca delegatia „tricolora” sa termine competitia pe locul 5 sau 6.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.