O ultima statistica, realizata pe anii 2005-2006 de catre organizatiile stiintifice ESWI si MIVSG, arata ca romanii sunt printre cei mai vaccinati europeni impotriva gripei. Astfel, luandu-se in calcul numarul de vaccinuri la 1.000 de locuitori, Rom
O ultima statistica, realizata pe anii 2005-2006 de catre organizatiile stiintifice ESWI si MIVSG, arata ca romanii sunt printre cei mai vaccinati europeni impotriva gripei. Astfel, luandu-se in calcul numarul de vaccinuri la 1.000 de locuitori, Romania ocupa locul 25, cu 84 de vaccinuri efectuate la mia de locuitori. In topul clasmentului se situeaza Malta, care a reusit, in cei doi ani, sa efectueze 637 de vaccinuri antigripale la o mie de locuitori, iar la mare diferenta urmeaza Germania, cu 255 de vaccinuri, Norvegia, cu 123, si Slovacia, cu 113 de vaccinari la mia de locuitori.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.