A treia editie a salonului auto TuningDays 2007 se va desfasura in perioada 29 martie - 1 aprilie, in fosta locatie a supermarketului Metro Otopeni, la 16,5 km nord de centrul Bucurestiului. Peste 250 de masini modificate vor fi prezentate la TuningD
A treia editie a salonului auto TuningDays 2007 se va desfasura in perioada 29 martie - 1 aprilie, in fosta locatie a supermarketului Metro Otopeni, la 16,5 km nord de centrul Bucurestiului. Peste 250 de masini modificate vor fi prezentate la TuningDays, iar 30 de masini vor fi expuse in premiera in Romania. Printre modelele expuse va figura si un Porsche 911 de peste 1.000 CP, a declarat, pentru Rompres, Vali Laszlo, reprezentantul firmei 4 tuning, organizatorul evenimentului alaturi de societatea Euroexpotrans. In ultimele decenii, modificarea parametrilor unei masini de serie (tuning) s-a transformat dintr-o pasiune intr-o adevarata industrie, cifra de afaceri anuala in Europa fiind de peste zece miliarde euro, iar in Romania ajungand la cateva milioane de euro.
Laszlo a apreciat ca in 2006 numarul firmelor de tuning din Romania s-a dublat fata de anul 2005, iar numarul masinilor "tunate" a crescut, de asemenea, de doua ori, fiind modificate modele diverse, de la Dacia la Honda Civic sau Porsche. Pana la momentul actual, organizatorii au primit confirmarea prezentei unui numar de opt autoturisme Dacia Logan "tunate".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.