Partidul Noua Generatie (PNG) a ajuns la 16% in topul intentiei de vot pentru alegerile parlamentare, formatiunea lui Gigi Becali avand cu numai un procent mai putin decat PSD (17%), conform unui sondaj de opinie realizat de IMAS in perioada 8-14 feb
Partidul Noua Generatie (PNG) a ajuns la 16% in topul intentiei de vot pentru alegerile parlamentare, formatiunea lui Gigi Becali avand cu numai un procent mai putin decat PSD (17%), conform unui sondaj de opinie realizat de IMAS in perioada 8-14 februarie 2007.
Potrivit cercetarii, Alianta PNL-PD (43%) ramane, in continuare, pe primul loc in preferintele electoratului, urmata de PSD, PNG, PRM (8%), UDMR (5%), PLD (4%), PNTCD si PIN - cate 2% fiecare si PC (1%). Procentele sunt calculate din totalul celor care au exprimat o optiune, exclusiv cei care declara ca nu voteaza si indecisii, calculati la 19%.
La capitolul "incredere in principalele personalitati politice", Traian Basescu (51%) este urmat de Gigi Becali (40%), Mihai Razvan Ungureanu (35%), Theodor Stolojan (28%), Monica Macovei (27%), Mircea Geoana (25%), Calin Popescu Tariceanu (23%), Emil Boc si C.V. Tudor - cate 18%, Adrian Nastase (15%), Marko Bela (9%) si Dan Voiculescu (8%). IMAS mentioneaza ca sondajul a fost realizat pe un esantion de 1243 de persoane, reprezentativ pentru populatia adulta a Romaniei, marja de eroare statistica fiind de plus/minus 2,9%. (O.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.