Traian Basescu nu ar fi demis in urma unui referendum, potrivit unui sondaj IMAS.

Doi din trei romani ar vota contra demiterii presedintelui Traian Basescu, arata datele unui sondaj de opinie realizat de IMAS in perioada 8-14 februa
Traian Basescu nu ar fi demis in urma unui referendum, potrivit unui sondaj IMAS.

Doi din trei romani ar vota contra demiterii presedintelui Traian Basescu, arata datele unui sondaj de opinie realizat de IMAS in perioada 8-14 februarie. Astfel, aproximativ 65% dintre cetatenii intervievati ar vota contra demiterii lui Basescu in cazul in care ar fi organizat un referendum cu aceasta tema, in timp ce doar 19% ar prefera ca seful statului sa plece de la Cotroceni. 12% dintre respondenti nu s-ar prezenta la urne. De altfel, seful statului continua sa domine clasamentul increderii electoratului, fiind cotat la 51%, urmat fiind de Gigi Becali - 40%, Mihai Razvan Ungureanu - 35% si Theodor Stolojan - 28 de procente.

Partidul condus de Gigi Becali inregistreaza, potrivit IMAS, o crestere fulminanta, cistigind in ultima luna sapte procente. Cu 16 procente, PNG se situeaza pe pozitia a treia in preferintele romanilor, dupa Alianta D.A., care ar obtine 43%, si PSD, care urca la 17 procente, cu trei mai multe fata de luna trecuta.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.