Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a scos asul din maneca exact in momentul cand simtea ca i se clatina scaunul. El a adus un fotbalist brazilian care este considerat drept o mare speranta in tara lui Pele. Numai ca Elton Jose Xavier Gomes v
Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a scos asul din maneca exact in momentul cand simtea ca i se clatina scaunul. El a adus un fotbalist brazilian care este considerat drept o mare speranta in tara lui Pele. Numai ca Elton Jose Xavier Gomes va veni in Ghencea dupa o perioada in care a fost indisponibil din cauza unei tendinite la piciorul drept. N-ar fi nici primul si, probabil, nici ultimul caz de acest gen. Numai in aceasta iarna au fost adusi in Romania fotbalisti accidentati (cazul stelistului Andrey) sau bolnavi (dinamovistul bolnav de hetapita, Mateus).


In criza de rezultate si atacata din toate partile, tirul fiind indreptat in special spre cuplul MM Stoica - Olaroiu, Steaua a aruncat pe piata un transfer-bomba. „In noaptea de miercuri spre joi, clubul nostru a incheiat o intelegere cu gruparea braziliana SC Corinthians Paulista referitoare la transferul definitiv al jucatorului Elton Jose Xavier Gomes. Mijlocasul, care va implini 21 de ani pe 7 aprilie, a sustinut 36 de meciuri si a marcat 2 goluri pentru echipa sa de club, cu care a obtinut titlul de campion al Braziliei in anul 2005. Inalt d e 1,56 metri, Elton este considerat in Brazilia unul dintre cei mai tehnici si rapizi jucatori“, a notat site-ul oficial al clubului din Ghencea. Imediat, Mihai Stoica a inceput sa se laude. „In timp ce altii creau diversiuni si cautau sa provoace scandaluri, noi incercam sa ne asiguram serviciile acestui jucator de geniu. (...) N-as fi precizat aceste detalii daca nu as fi descoperit cu putin timp in urma reactiile presei braziliene“, a declarat managerul stelist Mihai Stoica pentru sursa citata. Totusi, este limpede ca anuntul transferului bomba a fost facut acum pentru a mai inchide gura „carcotasilor“. Aflat si el intr-o situatie foarte grea, Olaroiu l-a laudat pe brazilian: „Elton este un jucator cu o calitate tehnica formidabila, care ar da mai multa culoare jocului nostru. Ar asigura doza de spectacol si in acelasi timp de eficienta, atat de necesara dupa accidentarea lui Dica“. Potrivit presei braziliene, Steaua ar urma sa plateasca 800.000 de dolari pentru transferul lui Elton de la Corinthians.

Aducerea unor jucatori cu probleme a devenit o moda
Faptul ca Elton Jose Xavier Gomes nu poate juca chiar din etapa urmatoare pentru Steaua nu mai surprinde pe nimeni. Romanii deja s-au obisnuit sa aduca jucatori din afara care nu pot intra din prima in echipa. Seria a fost deschisa de portarul Andrey Nazario, care s-a accidentat dupa numai noua minute de antrenament cu Steaua.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.