Tribunalul Bucuresti a emis, joi dimineata, mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile pe numele directorului general al Directiei juridice din cadrul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Alexandru Mandrut, acuzat de luar
Tribunalul Bucuresti a emis, joi dimineata, mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile pe numele directorului general al Directiei juridice din cadrul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Alexandru Mandrut, acuzat de luare de mita. Aceeasi decizie a fost luata si in cazul a doi reprezentanti ai societatii comerciale buzoiene Gerom, Buzu Ludmila si Bulatel Sergiu, cei care l-au mituit pe Alexandru Mandrut. Tot in acest dosar, procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala impotriva deputatului democrat din Parlamentul Moldovean, Valeriu Guma. Marti, procurorii DNA l-au surprins pe Mandrut in flagrant delict, in timp ce lua suma de 20.000 de dolari de la Buzu Ludmila si Bulatel Sergiu, dupa ce, pe 11 septembrie 2006, el mai primise aproximativ 20.000 de dolari de la aceleasi persoane. Filiala clujeana a Partidului National Liberal, pe listele careia este inscris Alexandru Mandrut, a anuntat ca va lua in discutie retragerea sprijinului politic acordat acestuia, pana la clarificarea situatiei sale. PNL Cluj a precizat ca, dupa finalizarea anchetei, in functie de concluziile care se vor stabili, va decide in consecinta care sunt masurile statutare pe care le va lua impotriva lui Mandrut.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.