In singurul meci de astazi, cel care deschide etapa a 21-a a Ligii I, se intalnesc Jiul Petrosani si Gloria Bistrita, de la ora 15.30, in direct la Telesport. Partida are o importanta capitala pentru gazde, care sunt obligate sa castige pentru a sper
In singurul meci de astazi, cel care deschide etapa a 21-a a Ligii I, se intalnesc Jiul Petrosani si Gloria Bistrita, de la ora 15.30, in direct la Telesport. Partida are o importanta capitala pentru gazde, care sunt obligate sa castige pentru a spera in continuare in evitarea retrogradarii. "Minerii" au o situatie foarte dificila in clasament, unde ocupa locul 17, penultimul, acumuland pana in prezent doar 14 puncte, la fel ca si "lanterna rosie", FC National. Desi acum patru zile au fost invinsi cu greutate de liderul Dinamo, in Stefan cel Mare, "alb-negrii", prin vocea antrenorului Marin Tudorache, considera mai dificila confruntarea cu bistritenii, desi aceasta va avea loc la Petrosani. "Partida cu bistritenii va fi mult mai grea decat cea pe care am avut-o cu Dinamo. Gloria este o echipa agresiva, cu un ritm bun, in momentul de fata pot spune ca este cea mai incomoda formatie din Liga I. In ciuda acestui aspect, noi putem castiga cel putin un punct daca ne vom concentra asa cum trebuie", a declarat tehnicianul Jiului. Tudorache nu poate conta pentru acest joc pe serviciile lui Badoiu, Drida si Litu, accidentati, dar ii poate utiliza, in schimb, pe jucatorii transferati in aceasta iarna - Olteanu, Stemat, Milenovic, Apetri si Pintilie - care nu avut drept de joc in etapa precedenta. De cealalta parte, formatia pregatita de Ioan Ovidiu Sabau tinteste toate cele trei puncte, pentru a-si mentine pozitia a cincea in clasament, cea care ii da dreptul sa spere la un loc de Cupa UEFA. Partida de la Petrosani va fi condusa la centru de Augustus Constantin, ajutat de asistentii Marcel Savaniu si Corneliu Fecioru.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.