Electroputere a castigat un contract cu CFR de 807.000 lei privind privind modernizarea a 25 de motoare pentru locomotive Diesel, dupa ce firma a contestat atribuirea lucrarilor societatii Reloc, apreciind ca oferta proprie este mai avantajoasa, anun
Electroputere a castigat un contract cu CFR de 807.000 lei privind privind modernizarea a 25 de motoare pentru locomotive Diesel, dupa ce firma a contestat atribuirea lucrarilor societatii Reloc, apreciind ca oferta proprie este mai avantajoasa, anunta Mediafax.
Contractul a fost atribuit initial firmei Reloc, iar oferta Electroputere a fost respinsa pe motiv ca uzina din Craiova nu si-a indeplinit obligatiile de plata a impozitelor. Electroputere a contestat, la 17 ianuarie, decizia de atribuire a lucrarilor la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor, aratand ca, potrivit documentatiei aferente licitatiei, conditia privind plata impozitelor nu trebuia sa determine excluderea firmei participante.
In plus, Electroputere a sustinut ca oferta sa financiara este mult mai avantajoasa decat a firmei Reloc. Dupa analiza documentelor prezentate de Electroputere, CNSC a decis reluarea licitatiei de la etapa de evaluare a ofertelor. Electroputere s-a angajat sa modernizeze un motor diesel pentru 32.300 de lei. In aceste conditii, valoarea totala a contractului se ridica la 807.500 lei, suma care nu include TVA.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.