Galeria Rapidului face tot posibilul ca derby-ul cu Steaua sa se dispute in afara Capitalei. Fanii din Giulesti si-au dat in petic si la semifinala din Cupa Romaniei cu FC Arges. Pitesteanul Daniel Balan a fost lovit de un obiect aruncat din tribuna
Galeria Rapidului face tot posibilul ca derby-ul cu Steaua sa se dispute in afara Capitalei. Fanii din Giulesti si-au dat in petic si la semifinala din Cupa Romaniei cu FC Arges. Pitesteanul Daniel Balan a fost lovit de un obiect aruncat din tribuna, iar la finalul intalnirii, jandarmii au avut serios de lucru cu o parte a galeriei.

Rapidul risca o suspendare drastica din partea Comisiei de Disciplina dupa ce fanii si-au pierdut cumpatul in meciul din Cupa cu FC Arges. Cum Rapid a fost echipa organizatoare la aceasta partida, Liga este obligata sa dea un exemplu, mai ales ca giulestenii nu au inteles nimic din clementa manifestata recent de Comisia de Apel. Dupa partida din campionat cu Pandurii Targu Jiu, cand antrenorul Eugen Neagoe a fost lovit cu o cutie de carton, Comisia de Disciplina a dictat o suspendare de trei etape, redusa ulterior la una singura. Astfel, derby-ul Rapid - Steaua, din etapa a 24-a, programata pe 31 martie, se putea disputa in Giulesti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.