Patru membri ai Parlamentului transnistrean se vor deplasa in provincia separatista Abhazia in calitate de observatori la alegerile parlamentare care vor avea loc duminica, potrivit publicatiei „The Tiraspol Times“. 119 candidati s-au in
Patru membri ai Parlamentului transnistrean se vor deplasa in provincia separatista Abhazia in calitate de observatori la alegerile parlamentare care vor avea loc duminica, potrivit publicatiei „The Tiraspol Times“. 119 candidati s-au inscris in cursa pentru cele 35 de locuri ale Adunarii Nationale a Republicii Abhazia si la care vor participa peste 100 de observatori internationali. Abhazia, situata in nord-vestul Georgiei, doreste dobandirea independentei depline, avand sprijinul tacit al Moscovei.

Federatia Rusa sprijina regimurile separatiste din Abhazia, Osetia de Sud si Transnistria pentru a-si pastra influenta militara in fostul spatiu sovietic.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.