Florin Marin, antrenorul gruparii din Piatra Neamt, a declarat ieri ca il doreste in lot pe fostul dinamovist Dennis Serban, dar mijlocasul afirma ca deocamdata nu poate da un raspuns si ca ia in calcul chiar si posibilitatea retragerii din fotbal. "
Florin Marin, antrenorul gruparii din Piatra Neamt, a declarat ieri ca il doreste in lot pe fostul dinamovist Dennis Serban, dar mijlocasul afirma ca deocamdata nu poate da un raspuns si ca ia in calcul chiar si posibilitatea retragerii din fotbal. "Dennis este un jucator pe care il cunosc. Ar putea alege Ceahlaul dupa toate nelamuririle pe care le-a avut cu Dinamo", a afirmat Fl. Marin. Presedintele de onoare al clubului, Gheorghe Stefan, a mentionat ca Ceahlaul a obtinut acordul conducerii lui Dinamo pentru transfer. "Am discutat, iar Dinamo si-a dat acordul. Acum, totul depinde doar de hotararea fotbalistului", a precizat Stefan. Dennis Serban a confirmat ca Ceahlaul este interesat de serviciile sale, dar spune ca va lua o decizie abia dupa ce se va linisti. "Este o varianta, dar acum sunt sucit. Acum, cand sunt dat peste cap, recunosc faptul ca ma bate gandul sa ma retrag. Mai am si afacerile, de care trebuie sa se ocupe cineva", a declarat Serban. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.