Andreea Raicu a sarbatorit lansarea DVD-ului „Tae-Bo cu Andreea Raicu“, printr-o petrecere la care au participat Mircea Badea si Oreste, Ilie si Amalia Nastase, care i-au adus o sticla de sampanie personalizata. Tudor Chirila a venit si
Andreea Raicu a sarbatorit lansarea DVD-ului „Tae-Bo cu Andreea Raicu“, printr-o petrecere la care au participat Mircea Badea si Oreste, Ilie si Amalia Nastase, care i-au adus o sticla de sampanie personalizata. Tudor Chirila a venit si el sa-si sustina iubita.

Miercuri seara, la petrecerea de lansare a DVD-ului „Tae-Bo cu Andreea Raicu“, au fost prezente nu numai doamne interesate de programul de sport si apropiate ale vedetei de la Prima TV, dar si multi prieteni ai autoarei materialului, care au felicitat-o si i-au adus cadouri. Iubitul Andreei, Tudor Chirila, a fost alaturi de ea, oferindu-i insa spatiu sa se ocupe de invitati si de faptul ca se afla in centrul atentiei. El nu a scapat, totusi, de bliturile aparatelor de fotografiat, pozand, alaturi de iubita lui, intr-un cuplu fericit.

Prezentatoarea „Megastar“ de la Prima TV este, de cativa ani incoace, o vedeta invidiata pentru tinutele de marca pe care le poarta pe la evenimentele mondene, ce-i asigura prezenta la rubrica de „bine imbracati“ mai tot timpul. Numai ca hainele pe care le poarta Andreea nu si-ar mai regasi valoarea daca n-ar fi asezate pe un trup mereu in forma. Aproape obsedata de silueta, vedeta de la Prima TV spune ca mananca sanatos si merge la sala zilnic, iar mai nou si-a descoperit o adevarata pasiune pentru tae-bo, o combinatie de exercitii fizice cu arte martiale. Chiar daca nu l-a convins inca pe iubitul ei, Tudor Chirila, sa i se alature in sala de gimnastica, acesta a fost prezent, sa o sustina, la petrecerea de lansare a DVD-ului „Tae-Bo cu Andreea Raicu“.

Tudor a lasat-o sa savureze momentul
Andreea Raicu si Tudor Chirila formeaza unul dintre cele mai mediatizate cupluri din Romania, astfel ca nici la evenimentul de miercuri seara, care s-a desfasurat la Show-room-ul BMW de la marginea Bucurestiului, cei doi nu au scapat de ochii vigilenti ai presei si ai fotografilor. Cu toate astea, centrul atentiei a fost, cum era si firesc, Andreea, asta si pentru ca iubitul ei a stat la taclale, intr-o parte mai retrasa a incaperii, cu cativa prieteni, lasand-o sa-si savureze momentul. Ei se mai „reuneau“ din cand in cand, isi zambeau si nu ezitau sa se sarute si sa se imbratiseze.

A lipsit juriul „Megastar“
Desi invitatii erau asteptati sa vina in jurul orei 19.30, prietenii Andreei au ajuns ceva mai devreme: o multime de ziaristi, creatori de moda, printre care cel mai bun prieten al Andreei, Razvan Ciobanu, cu vesnica lui geanta XXL lacuita si cu vesnicele kilograme in plus pe care le poarta cu nonsalanta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.