Ii place sa fie pe scena, dar si in fata camerelor de luat vederi. Andreei Banica ii este greu sa spuna care din cele doua ipostaze ii place mai mult. De aceea a ales sa faca si muzica, si televiziune. Si nici de viata personala nu a uitat. Iubeste d
Ii place sa fie pe scena, dar si in fata camerelor de luat vederi. Andreei Banica ii este greu sa spuna care din cele doua ipostaze ii place mai mult. De aceea a ales sa faca si muzica, si televiziune. Si nici de viata personala nu a uitat. Iubeste de 14 ani acelasi barbat, pe Lucian Mitrea, care e si impresarul ei si se gandeste sa faca cel putin doi-trei copii. "Sau cat o vrea Dumnezeu", dupa cum spune chiar ea.


Dupa ce a prezentat emisiuni de divertisment la Antena 1, unde l-a avut partener de platou pe Ionut Dolanescu, si dupa ce a jucat in "Meseriasii" de la PRO TV, Andreea revine pe micul ecran dupa 25 martie, la Romantica, unde vedeta va fi gazda unui show de divertisment cu mult diferit de ce a facut pana acum. "Romantica mi-a oferit o schimbare.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.