Intre fostii soti Adrian Mutu si Alexandra Dinu a izbucnit un nou razboi, o data cu cele doua procese pe care fotbalistul le-a intentat impotriva fostei sale sotii, unul pentru custodia lui Mario si celalalt pentru reducerea pensiei alimentare. In c
Intre fostii soti Adrian Mutu si Alexandra Dinu a izbucnit un nou razboi, o data cu cele doua procese pe care fotbalistul le-a intentat impotriva fostei sale sotii, unul pentru custodia lui Mario si celalalt pentru reducerea pensiei alimentare. In ce priveste prima dorinta a lui Mutu, aceea de a-l avea alaturi pe Mario, fotbalistul a motivat spunand ca isi doreste ca baiatul lui sa creasca alaturi de fiica pe care o are cu actuala sotie, Consuelo. Referitor la cererea de reducere a sumei de bani pe care tatal lui Mario trebuie sa-i vireze lunar in cont, Briliantul a declarat ca vrea sa-si intretina doar copilul, nu si pe fosta sotie, impreuna cu iubitul ei. Daca pensia alimentara de 2.500 de dolari pe care i-o platea lui Mario i s-a parut prea mare lui Mutu, Alexandrei i s-a parut prea mica pentru veniturile lui Adrian, astfel ca avocata ei a cerut o majorare a acesteia: „Noi am facut o cerere reconventionala prin care solicitam majorarea pensiei alimentare. Nu am cerut nici o suma exacta, dar aceasta va fi raportata la veniturile lui Mutu“, a declarat Alice Draghici, avocata Alexandrei, la prima infatisare a procesului, la care fotbalistul a absent at si care s-a amanat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.