Paul MacCartney si sotia sa Heather Mills s-au prezentat, ieri, in fata justitiei britanice pentru o audiere care a avut loc cu usile inchise si care marcheaza inceputul procesului lor de divort. O prima audiere preliminara a avut loc miercuri. Heath
Paul MacCartney si sotia sa Heather Mills s-au prezentat, ieri, in fata justitiei britanice pentru o audiere care a avut loc cu usile inchise si care marcheaza inceputul procesului lor de divort. O prima audiere preliminara a avut loc miercuri. Heather Mills, in varsta de 38 de ani, si Paul McCartney, in varsta de 64 de ani, si-au anuntat separarea in mai 2006, dupa patru ani de casatorie. Cei doi au impreuna o fiica, Beatrice, in varsta de trei ani. La sfarsitul lunii octombrie, relatia lor a luat o turnura urata, dupa publicarea in presa britanica a elementelor care fac parte din dosarul de divort al lui Heather Mills-McCartney, inclusiv o lista a abuzurilor la care aceasta a fost supusa de catre sotul ei. Cotidianul Daily Mirror informa la inceputul lunii februarie ca Paul McCartney i-a oferit lui Mills 25 de milioane de lire sterline (38 de milioane de euro) pentru a ajunge mai repede la un acord de divort. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.