Vanghelie este de astazi noul presedinte al PSD Bucuresti. Mai exact, el este seful tuturor celor inscrisi in organizatiile filialei bucurestene, in frunte cu profesorii universitari Adrian Nastase, Ion Neagu si Adrian Severin.

Marian
Vanghelie este de astazi noul presedinte al PSD Bucuresti. Mai exact, el este seful tuturor celor inscrisi in organizatiile filialei bucurestene, in frunte cu profesorii universitari Adrian Nastase, Ion Neagu si Adrian Severin.

Marian Vanghelie a fost ales miercuri seara in fruntea pesedistilor bucuresteni cu 989 de voturi din 1060 de voturi valabil exprimate. Contracandidatii sai au luat intre 3 si 30 de voturi, ceea ce inseamna ca victoria lui Vanghelie este una fara echivoc.

In discursul sau de candidat, Marian Vanghelie a intins o mina tuturor celor pe care i-a hulit de-a lungul timpului: Adrian Nastase, Ion Iliescu, Sorin Oprescu. "Stim sa respectam pe Adrian Nastase, pe Sorin Oprescu, pentru tot ceea ce au facut pentru acest partid. Marian Vanghelie tine la Sorin Oprescu pentru ca asa cred si nu ma pot schimba. Pot sa ma supar, dar imi trece ", a afirmat Vanghelie.

Renuntind la discursul scris, Vanghelie a trimis citeva sageti la adresa celor din grupul de la Cluj, spunind ca el e in stare sa candideze inclusive pentru primaria Cluj-Napoca si sa cistige. Mai mult, Vanghelie s-a aratat dispus sa ii lase pe clujenii Ioan Rus sau Vasile Dincu sa candideze pentru Primaria Bucuresti, daca se cred in stare. "Vanghelie nu vrea sa fie primar general, Vanghelie vrea ca PSD Bucuresti sa dea primarul general", a aratat el.

Presedintele PSD Mircea Geoana a fost direct si i-a trasat lui Marian Vanghelie o sarcina pe care el n-a putut-o indeplini in 2004: cistigarea alegerilor pentru Primaria Capitalei. Geoana a vorbit despre aceasta sarcina ca fiind un contract intre partid si filiala.

Rezultatele alegerilor de la PSD Bucuresti s-au anuntat la ora 23.00, la finalul unei reuniuni care a durat peste 5 ore. "Sunt entuziasmat si bucuros. Sunt produsul dvs si va multumesc. Va multumesc mult, mult, mult de tot. Sa stiti ca nu sunt un demagog", a spus Marian Vanghelie, care in ziua alegerii sale a implinit 39 de ani.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.