Gheorghe Hancu, tatal uneia dintre victimele pedofilului Kurt Treptow, eliberat marti, a cerut ajutorul liderului PNG, Gigi Becali. El sustine ca fiica sa este inca traumatizata de experientele traite si nu a primit nici un leu despagubiri de la Tre
Gheorghe Hancu, tatal uneia dintre victimele pedofilului Kurt Treptow, eliberat marti, a cerut ajutorul liderului PNG, Gigi Becali. El sustine ca fiica sa este inca traumatizata de experientele traite si nu a primit nici un leu despagubiri de la Treptow.

Gheorghe Hancu, tatal uneia dintre victimele pedofilului romano-american Kurt Treptow, eliberat marti din Penitenciarul de Maxima Securitate Iasi, a cerut ajutorul liderului Partidului Noua Generatie, Gigi Becali. Hancu s-a deplasat la sediul filialei iesene a PNG si a declarat ca este intrigat de faptul ca Treptow a fost eliberat prea repede din arest. Hancu a declarat ca fiica sa este si acum marcata de „povestea“ prin care a trecut cu istoricul pedofil si ca in momentul in care a vazut la televizor ca Treptow, a fost eliberat, a izbucnit in lacrimi. „Am cinci copii, fata mea cea mai mare este victima lui Treptow si, dupa ce am fost in programul de protectie a martorilor, am crezut ca vom putea avea o viata normala. Nu a fost asa, fata mea care a fost torturata sexual de pedofil nu mai este om. Nu a putut nici sa faca scoala ca lumea si nici nu am beneficiat de sumele cerute in instante ca despagubiri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.