Nimeni si nimic nu poate sta in calea ambitiei unor tineri talentati si rebeli Serialul de televiziune care a revolutionat 20 de tari din lume va fi la Pro TV in varianta romaneasca produs de Media Pro Pictures. Cu audiente-record timp de mai

Nimeni si nimic nu poate sta in calea ambitiei unor tineri talentati si rebeli

Serialul de televiziune care a revolutionat 20 de tari din lume va fi la Pro TV in varianta romaneasca produs de Media Pro Pictures. Cu audiente-record timp de mai multe sezoane, cu isterii in randul telespectatorilor, cu trupe de dans aparute ca ciupercile dupa ploaie in urma serialului si cu o coloana sonora vanduta in sute de mii de exemplare, serialul s-a impus in tarile in care a fost difuzat.

COMPROMISURI. Nimeni si nimic nu poate sta in calea ambitiei unor tineri talentati si rebeli care se viseaza actori sau dansatori care cuceresc lumea. Traiesc intens, danseaza pana la epuizare, isi calca-n picioare principiile, isi fac din dusmani prieteni si din profesori amanti, si totul pentru celebritate. Admisi la elitista ""Academie de arte ale spectacolului Carmen Caragiu"", unde multi se viseaza, dar putini ajung sa studieze, cativa tineri prea diferiti ca sa convietuiasca in pace isi spun povestile de viata intr-o lupta a faimei in urma careia doar unul va triumfa.

Un baiat sarac, dar plin de har pentru care dansul este singura sansa pentru o viata mai buna, o tanara care din copilarie se viseaza star, un pusti rebel, de bani gata, care sfideaza pe oricine-i sta alaturi, o tanara dintr-o familie de artisti, care vrea sa realizeze ceva in viata pe cont propriu, si un singur vis pentru toti: celebritatea. Profesorii faimosi oscileaza in relatia lor cu elevii intre o duritate pornita din frustrare si un comportament protector.

DISTRIBUTIE. Nume sonore fac parte din distributia serialului. Oana Pellea, Cristi Iacob, Monica Davidescu, Razvan Vasilescu, Virgil Ogasanu, Ana Ularu, Aylin Cadir, Serban Gomoi, Madalina Ghitescu, Diana Cavallioti sunt doar cateva exemple.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.