Reprezentatii service-urilor auto resping ideea avansata de firmele de asigurari, potrivit careia asigurarile CASCO se vor scumpi cu pana la 100% in perioada urmatoare, din cauza majorarii costurilor reparatiilor la autoturisme cu 50%. Patronii serv
Reprezentatii service-urilor auto resping ideea avansata de firmele de asigurari, potrivit careia asigurarile CASCO se vor scumpi cu pana la 100% in perioada urmatoare, din cauza majorarii costurilor reparatiilor la autoturisme cu 50%. Patronii service-urilor spun ca nu au operat majorari de tarife in acest an si nici nu intentioneaza sa faca acest lucru in perioada urmatoare. „Este o mare gogorita, in conditiile in care noi nu am marit preturile si nu am cunostinte ca se vor mari intr-un viitor apropiat“, ne-a declarat patronul unui service din Bucuresti, care a dorit sa-si pastreze anonimatul.

Asigurarile auto, atat CASCO, cat si RCA, s-au majorat inca de anul trecut, printre motivele invocate de asiguratori fiind si cresterea costurilor cu daunele. Recent, asiguratorii au declarat ca vor sa scumpeasca asigurarea auto CASCO cu o proportie situata intre 30% si 100%, chiar din aceasta luna, pe motiv ca s-au scumpit reparatiile auto.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.