Regele Mihai I a primit 99,23 de hectare de padure pe raza localitatii Margina din Timis, dupa ce prefectul Ovidiu Draganescu a semnat, miercuri, hotararea de restituire. Reprezentantul Guvernului in teritoriu a precizat ca fostul suveran a cerut, de
Regele Mihai I a primit 99,23 de hectare de padure pe raza localitatii Margina din Timis, dupa ce prefectul Ovidiu Draganescu a semnat, miercuri, hotararea de restituire. Reprezentantul Guvernului in teritoriu a precizat ca fostul suveran a cerut, de fapt, de la Prefectura Arad peste 2.000 de hectare de padure, dar constatarile din teren au concluzionat ca o suprafata de 99,23 de hectare se afla pe raza judetului Timis. Intreaga suprafata revendicata de rege ii va fi retrocedata in natura. Printre alti fosti mari latifundiari ai Romaniei, care au revendicat proprietati funciare in Timis si pe care prefectul le-a semnat, se afla urmasii familiei Mociornita, care au primit 100 de hectare in zona Jamu Mare.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.