The Mission surprinde aducand in premiera nationala Above & Beyond: cei trei baieti, printr-o combinatie de productii uluitoare si seturi uplifting par destinati sa ajunga in varful scenei mondiale. Pentru prima intalnire cu clubberii din R

The Mission surprinde aducand in premiera nationala Above & Beyond: cei trei baieti, printr-o combinatie de productii uluitoare si seturi uplifting par destinati sa ajunga in varful scenei mondiale.

Pentru prima intalnire cu clubberii din Romania, mai exact la 31 martie, la World Trade Plaza, DJ britanici Above & Beyond (foto) au pregatit un set fabulos de 4 ore. Atmosfera va fi incalzita de Tom Neville si neobositul Vania. Above & Beyond se numara printre artistii care participa la scrierea istoriei muzicii trance, productiile lor fiind mixate de cei mai mari DJ din lume, iar gigurile lor strangand pana la 40.000 de clubberi.

BEST DANCE. Englezii Jono Grant, Tony McGuinness si Paavo Siljamäki au inregistrat sub mai multe nume ca Aalto, Free State, Nitromethane, OceanLab, P.O.S si Tranquility Base, dar sunt consacrati ca fiind Above & Beyond. In martie 2005, la premiile de la Miami Winter Music Conference, au fost nominalizati la trei categorii, ""Best Dance Group"", alaturi de Chemical Brothers, Scissor Sisters si Basement Jaxx. Productiile lor, ""Surrender & rdq"", ""Getting Away"", ""No One On Earth"" si ""Air For Life"" au fost mixate de DJ ca Pete Tong, Judge Jules, Oakenfold, Pvd si Tiesto. Succes le-au adus si remixurile pentru Madonna, Dido, Britney si Delerium. Biletele pentru acest eveniment au fost puse in vanzare la pretul de 35 RON. La intrare, pretul va fi de 50 RON. Accesul persoanelor sub 18 ani, strict interzis.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.