ITALIA, Serie A, etapa a 25-a * ADRIAN MUTU a marcat golul Fiorentinei, 1-1 in deplasare cu Reggina. Mutu a fost titular, a egalat din penalty in minutul 87 si a fost schimbat de Blasi in minutul 90 * CRISTIAN CHIVU a fost titular pentru AS Roma, 2-2
ITALIA, Serie A, etapa a 25-a * ADRIAN MUTU a marcat golul Fiorentinei, 1-1 in deplasare cu Reggina. Mutu a fost titular, a egalat din penalty in minutul 87 si a fost schimbat de Blasi in minutul 90 * CRISTIAN CHIVU a fost titular pentru AS Roma, 2-2 in deplasare cu Chievo Verona. Chivu a gresit la primul gol al gazdelor si a fost schimbat in minutul 76 de Ferrari * PAUL CODREA a fost titular pentru AC Siena, 0-0 acasa cu Livorno. Codrea a fost schimbat in minutul 86 de Eremenko * VALI NASTASE a fost integralist pentru Ascoli, 0-0 acasa cu Parma.
FRANTA, cupa, sferturi de finala (un meci) * CLAUDIU KESERU a marcat golul lui FC Nantes, 1-1 dupa 90 si, respectiv, 120 de minute, in deplasare, cu Sedan. Keseru a fost integralist si a egalat in minutul 15. Atacantul roman a transformat si un penalty la loviturile de departajare, la care FC Nantes s-a impus cu 6-5, calificandu-se pentru semifinalele competitiei. Dupa meci, pe culoarul spre vestiare, a izbucnit o bataie generala intre fotbalistii celor doua echipe, exact in momentul in care Keseru acorda un interviu pentru presa franceza.
GERMANIA, cupa, sferturi de finala (un meci) * LAURENTIU REGHECAMPF a fost titular pentru Alemannia Aachen, 0-2 in deplasare cu VfL Bochum. Reghecampf a inlocuit la pauza de Dum. Alemannia a ratat calificarea in faza urmatoare * ALBERT STREIT a fost titular pentru Eintracht Frankfurt, 3-0 in deplasare cu Kickers Offenbach. Streit a fost schimbat in minutul 85 de Preuss. Eintracht s-a calificat pentru semifinale. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.