Cine urmareste indeaproape cariera de antrenor a lui Mircea Rednic la Dinamo are un deja-vu. Traseul „Puriului“ seamana foarte mult cu cel avut de Ioan Andone la conducerea tehnica a „ros-albilor“. Intr-o prima faza, „F
Cine urmareste indeaproape cariera de antrenor a lui Mircea Rednic la Dinamo are un deja-vu. Traseul „Puriului“ seamana foarte mult cu cel avut de Ioan Andone la conducerea tehnica a „ros-albilor“. Intr-o prima faza, „Falcosul“ a fost iubit de toata lumea, de la suporteri pana la conducere. Apoi, el a dus echipa pe primul loc, moment in care a inceput declinul. Ando a fost criticat sistematic de actionari si, in cele din urma, a fost demis. Rednic se afla, in acest moment, la inceputul declinului.

Destinele lui Mircea Rednic si Ioan Andone se intrepatrund. Stalpi ai apararii lui Dinamo spre sfarsitul anilor '80, ei sunt doi dintre tehnicienii apreciati ai Romaniei. Sezonul trecut, cand antrenor in Soseaua Stefan cel Mare era Andone, Rednic aparea foarte des in tribuna la meciurile „cainilor“. Se vorbea atunci ca vrea sa ii ia locul prietenului sau, zvon pe care il nega cu vehementa. Pana la urma, asa s-a intamplat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.