Vanzarile de la inceputul anului si pana in prezent au depasit asteptarile importatorului si s-au ridicat la nivelul de 3.375 masini livrate. Astfel, s-a realizat o crestere de 23,4 procente fata de ianuarie 2006 si o depasire neta a planului initial
Vanzarile de la inceputul anului si pana in prezent au depasit asteptarile importatorului si s-au ridicat la nivelul de 3.375 masini livrate. Astfel, s-a realizat o crestere de 23,4 procente fata de ianuarie 2006 si o depasire neta a planului initial de 1.928 unitati. Cea mai mare contributie la cresterea vanzarilor pentru Porsche Romania au avut-o marcile Volkswagen, Skoda si Seat. Skoda a ocupat primul loc in topul marcilor de import in ianuarie, cu 1.379 unitati si o pondere de 15,5% din total. Pe locul secund s-a clasat Volkswagen, cu un total de 1.371 livrari si o pondere de 15,4 procente. De asemenea, Seat a reusit sa vanda 274 de masini in prima luna a acestui an, cel mai cerut model fiind Ibiza, cu 111 unitati livrate. In ianuarie 2007, Skoda si Volkswagen s-au clasat pe locurile 2 si 3 pe piata romaneasca, in urma celor de la Dacia, dar in fata celor de la Renault si Daewoo. In segmentul B, Skoda Fabia se claseaza pe locul doi, in urma lui Renault Clio, cu 501 unitati livrate si o cota de piata de 5,6 procente.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.