In aceasta seara, de la ora 19.00, Cornel Pasat (foto) si cei 20 de baieti din trupa Flamingo Boys vor dezvalui „Misterul seductiei“ intr-un show erotic unic la noi in tara, desfasurat la Sala Palatului. Surprizele vor curge lant, pret d
In aceasta seara, de la ora 19.00, Cornel Pasat (foto) si cei 20 de baieti din trupa Flamingo Boys vor dezvalui „Misterul seductiei“ intr-un show erotic unic la noi in tara, desfasurat la Sala Palatului. Surprizele vor curge lant, pret de cateva ore.

Flamingo Boys va oferi in aceasta seara, cu snur rosu, cadou de martisor, un show erotic unic la noi in tara, primul de acest gen organizat in Romånia si in acelasi timp singurul de o asemenea amploare. Cornel Pasat si cei 20 de baieti ai sai vor dezvalui care este marele „mister“ al seductiei, intr-un spectacol cu un public suta la suta feminin. Surprizele vor curge lant timp de cåteva ore.

Show-ul Flamingo Boys a devenit deja o traditie, in acest an sarbatorind trei editii consecutive. Spectacolul reuneste, in mod traditional, peste 4.000 de femei dornice sa iasa din cotidian si sa isi ofere un martisor deosebit de ziua lor. „Este cadoul pe care Flamingo Boys l-a oferit in fiecare an tuturor doamnelor si domnisoarelor de 1 martie. Pe scena se vor afla nu mai putin de 20 de baieti, toti unul si unul. Alex va fi invitat special, alatu ri de Connect-R. El va canta si cunoscutul hit Yamasha“, a marturisit Cornel Pasat. „Misterul Seductiei“ va fi descifrat sub forma unei scrisori de dragoste intr-un limbaj universal, cel al trupului, care va fi pusa in scena in nu mai putin de 18 tablouri. Vor fi abordate diverse teme, baietii vor fi deghizati si in pirati, iar costumele pe care le vor purta de-a lungul spectacolului sunt intr-adevar spectaculoase, Cornel Pasat investind in ele o suma deloc de neglijat. De asemenea, pe langa dansurile deosebite ce vor fi oferite de Flamingo Boys, se anunta si adevarate efecte de sunete si lumini.

Cornel si Maurice cånta in engleza si spaniola
Special pentru aceste spectacole, Cornel Pasat a luat mai intai lectii de canto, iar apoi a intrat in studioul de inregistrari, impreuna cu solistul trupei, Toma Roberto Marius (alias Maurice), care s-a intors in Flamingo Boys dupa un periplu de doi ani in Italia si Japonia, unde a cantat si dansat in diverse show-uri. „The ride“ si „Fantasia del Amor“ sunt cele doua piese ce fac parte din coloana sonora a „Misterului Seductiei“, ce vor fi interpretate de Cornel si Maurice in limba engleza, respectiv spaniola.

Compozitori sunt Silviu Dimitriu si Florin Cojocaru.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.