ING Asigurari de Viata a anuntat, ieri, obiective ambitioase pentru viitorul apropiat: sa devina cel mai mare furnizor de asigurari de viata si de pensii private din Romania. Atingerea acestor obiective este sustinuta, spun oficialii companiei, de av

ING Asigurari de Viata a anuntat, ieri, obiective ambitioase pentru viitorul apropiat: sa devina cel mai mare furnizor de asigurari de viata si de pensii private din Romania. Atingerea acestor obiective este sustinuta, spun oficialii companiei, de avantajul competitiv oferit de brandul puternic, precum si de o strategie de promovare axata in special la nivelul companiilor.

ING estimeaza astfel ca, in primul an de la lansarea in sistemul de pensii facultative, in program se vor inscrie circa 200.000 de persoane in programul de pensii private facultative. Urmeaza ca, in urmatorii cinci-sapte ani, numarul clientilor pe acest segment sa depaseasca un milion. Oficialii Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii estimau recent ca, in primul an de functionare a pilonului trei de pensii, la sistem vor adera circa 300.000 de persoane.

„In privinta prioritatilor pentru acest an, dorim sa ne consolidam pozitia pe piata asigurarilor de viata si sa devenim furnizorul preferat de pensii private in Romania. ING va combina experienta internationala castigata in domeniul pensiilor cu experienta pe care a castigat-o in cei 10 ani de cand activeaza in Romania, pentru ca fiecare persoana sa aiba o pensie privata in functie de nevoile sale", a declarat, ieri, Bram Boon, director general ING Asigurari de Viata.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.