Executivul a decis ieri ca, in acest an, sa inceapa constructia si modernizarea a 84 de campusuri si a altor 84 de scoli de arte si meserii. Valoarea fondurilor alocate pentru inceperea lucrarilor este de 175 milioane de euro. Potrivit strategi
Executivul a decis ieri ca, in acest an, sa inceapa constructia si modernizarea a 84 de campusuri si a altor 84 de scoli de arte si meserii. Valoarea fondurilor alocate pentru inceperea lucrarilor este de 175 milioane de euro.


Potrivit strategiei aprobate in 2006, statul va investi 278 milioane de euro pentru construirea si modernizarea a cate doua campusuri pe judet. In 15 campusuri vor fi investitii noi, restul fiind reabilitari, extinderi si modernizari. Potrivit ministrului Mihail Hardau, circa 80.000 de elevi vor beneficia de acest proiect in primii doi ani. Constructia unui campus nou va costa intre 3-5 milioane de euro.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.