Boss-ul din Ghencea a iesit ieri la rampa pentru a-i reconfirma in functii pe antrenorul Cosmin Olaroiu si pe managerul general Mihai Stoica, dupa ce in ultimele zile s-a lansat varianta schimbarii acestora cu Gica Hagi si, respectiv, Gica Popescu
Boss-ul din Ghencea a iesit ieri la rampa pentru a-i reconfirma in functii pe antrenorul Cosmin Olaroiu si pe managerul general Mihai Stoica, dupa ce in ultimele zile s-a lansat varianta schimbarii acestora cu Gica Hagi si, respectiv, Gica Popescu.
"N-am sa fac niciodata masinatiuni din astea comuniste, ca sa fac pe cineva sa plece. Chiar daca ar fi vrut sa plece Olaroiu, nu l-as fi lasat eu. Nu procedez asa, eu spun simplu: pleci si punct! Ca sa ramana bine stabilit pentru totdeauna: lucruri imorale nu fac. Ca sa-i dau afara pe Olaroiu si Stoica si sa-i aduc pe Hagi si Popescu ar fi imoral. Intr-adevar, ar fi ceva ideal pentru mine, Hagi antrenor, Popescu presedinte, oameni cu experienta internationala, dar nu ar fi moral", a spus Gigi Becali, care a admis ca aducerea celor doi lideri ai "generatiei de aur" ar fi o lovitura de imagine. "Oricat de mult as castiga din aceasta mutare, nu o fac, ma bate Dumnezeu dupa aia", a declarat boss-ul din Ghencea, care a explicat ca nu poate renunta la doi oameni care au facut rezultate pentru Steaua. "Il respect pe Hagi, e mare antrenor, e nasul meu, tin la el ca nas, ca roman, dar, ca sa-l dai afara pe Olaroiu dupa rezultatele pe care le-a avut, e imoral", a comentat Gigi Becali. "Eu ma tin de cuvant, tin la oameni. Daca mi-l aduci pe cel mai mare antrenor din lume acum si imi mai aduci un om bun, consider ca fac treaba cu cel bun, chiar daca nu e mare antrenor, Dumnezeu cu ala imi ajuta! Olaroiu este un om bun si n-o sa-l dau afara niciodata! Voi nu-l cunoasteti, dar Olaroiu are suflet de copil si n-o sa-mi bat joc de el", a adaugat Gigi Becali. Acesta a explicat ca apropiatii sai, care ar fi fost sursa acestui zvon, nu ar incerca niciodata sa-l influenteze in luarea deciziilor de acest fel, dar a admis ca varianta i-a fost sugerata de un asociat in afaceri, Teia Sponte. "A fost o discutie in elicopter, cand veneam de la Oradea, dar nu o sugestie. A spus ca ar fi buni Hagi si Popescu, atat, nu ca si-a permis el sa faca nu stiu ce! Eu i-am spus ca e cel mai imoral lucru si nu discut. Cum ar fi acum sa i-l aduc sef lui Meme pe Gica Popescu?! Dupa tot ce a facut el la Steaua? Eu nu uit niciodata ce am facut noi aici in ultimii trei ani", a concluzionat Gigi Becali, care si-a explicat si criticile publice la adresa antrenorului: "Am vrut sa-i atrag atentia lui Oli ca nu e normal ce face si cred ca a inteles. A fost la mine, am discutat si cred ca a inteles foarte bine. Am preferat sa suport eu criticile decat sa-l dau afara pe el. Nu poti uita drumul parcurs impreuna si sa dai afara asa, cum ai bate din palme. Eu nu pot sa fac asta!".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.