Zece elevi de la doua colegii nationale din Ramnicu Valcea au participat la un program de voluntariat in orasul spaniol Barcelona. "Cei 10 elevi, participanti la prima etapa a programului nostru, au desfasurat activitati de voluntariat, fiind im
Zece elevi de la doua colegii nationale din Ramnicu Valcea au participat la un program de voluntariat in orasul spaniol Barcelona.


"Cei 10 elevi, participanti la prima etapa a programului nostru, au desfasurat activitati de voluntariat, fiind implicati in ingrijirea persoanelor cu nevoi speciale din centrul de asistenta Cottolengo del Padre Alegre, Barcelona. Pacientii centrului sunt persoane cu probleme neurologice si locomotorii, iar unii sufera chiar si de o usoara insuficienta psihica. Elevii valceni au fost impartiti in echipe de cate doi si au lucrat in cinci sectoare ale centrului, unde se afla internati copii, adolescenti si adulti", a declarat ieri inspectorul scolar Tatiana Marandici, coordonator de program din partea Inspectoratului Scolar Judetean Valcea.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.