Tehnicianul ""cainilor"" i-a raspuns in termeni duri lui Vladimir Cohn, care l-a criticat la fel de dur dupa meciul cu Jiul, spunand ca este un antrenor fricos si considerand ca nu a alcatuit echipa asa cum trebuia. Partida slaba facuta de Dinam

Tehnicianul ""cainilor"" i-a raspuns in termeni duri lui Vladimir Cohn, care l-a criticat la fel de dur dupa meciul cu Jiul, spunand ca este un antrenor fricos si considerand ca nu a alcatuit echipa asa cum trebuia.

Partida slaba facuta de Dinamo in fata Jiului i-a facut pe unii actionari sa critice modul in care antrenorul Mircea Rednic a gandit echipa. ""Este un antrenor fricos. Faptul ca jocul atacantilor nu merge nu este numai vina lor, ci si a antrenorului"", a declarat Vladimir Cohn.

REPLICI. Tehnicianul ""cainilor"" nu a ramas dator: ""Daca cineva din conducere imi va impune vreodata vreun jucator, imi fac bagajele si plec. Eu fac echipa si eu raspund de rezultate. Pe domnul Cohn nu l-am mai vazut din vara trecuta. Nu-mi impune el sistemul pe care il folosesc"". Omul de afaceri nu a ramas dator: ""Nu cred ca exista obligativitate din partea mea sa ma vad cu domnul Rednic. Si, daca ne vedeam, devenea mai curajos? Tot fricos ramanea. De ce nu-l foloseste mai mult pe Mendy, daca tot l-a adus? Daca nu-l baga la un meci cu Jiul, atunci cand o face?"". Polemica a continuat, Rednic anuntand ca la meciul de la Timisoara va ramane fidel sistemului folosit pana acum: ""Nu voi incepe sigur cu Mendy la Timisoara. S-a accidentat in meciul cu Jiul. Repet, echipa o fac eu, iar Danciulescu si Niculescu au credit in continuare, chiar daca nu trec prin cea mai buna perioada"".

TRANSFER. La antrenamentul de ieri s-a prezentat un atacant brazilian, Antonio Clayton Zardetti, in varsta de 20 de ani, care ultima oara a evoluat la echipa belgiana Lierse. Jucatorul, inalt de 1,80 metri, este liber de contract si, daca il va multumi de Mircea Rednic, va semna un contract prin intermediul ""satelitului"", intrucat perioada de transferuri la Liga 1 s-a incheiat. Referitor la Caicedo, conducerea il asteapta in cursul zilei de azi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.