Angolezul Mateus, sosit acum sase zile in Stefan cel Mare, nu a ramas in cele din urma la gruparea dinamovista, dupa ce s-a depistat la vizita medicala ca este bolnav de hepatita. In acest sens, directorul general al "cainilor", Cristi Borcea, a anun
Angolezul Mateus, sosit acum sase zile in Stefan cel Mare, nu a ramas in cele din urma la gruparea dinamovista, dupa ce s-a depistat la vizita medicala ca este bolnav de hepatita. In acest sens, directorul general al "cainilor", Cristi Borcea, a anuntat ieri ca transferul atacantului formatiei lusitane Gil Vicente la Dinamo a cazut. "Mateus nu a trecut testele medicale si din aceasta cauza nu va mai fi transferat. S-a descoperit ca are hepatita", a declarat oficialul "alb-rosiilor". Mateus a efectuat luni un prim control, la care a fost depistat cu hepatita, diagnosticul confirmandu-se si la o vizita medicala ulterioara. Dupa clarificarea situatiei, angolezul a predat echipamentul de joc si s-a intors in Portugalia. De altfel, transferul sau in Stefan cel Mare se afla oricum in impas, daca e sa ne luam dupa afirmatiile presedintelui lui Gil Vicente, clubul de care apartine atacantul. "Mateus s-a dus in Romania doar ca sa efectueze niste teste medicale si il asteptam inapoi", a declarat Antonio Fiuza, conducatorul gruparii lusitane.
O situatie incerta se inregistreaza si in privinta ecuadorianului Darwin Caicedo, care a plecat acum doua saptamani in tara sa natala pentru a-si rezolva unele probleme familiale, dar nu s-a intors pana in prezent in Romania. In ciuda acestui fapt, Cristi Borcea si-a exprimat convingerea ca "Obuzul" se va alatura echipei dinamoviste. "Noi i-am inregistrat contractul, iar acum situatia nu mai depinde de clubul Dinamo. Il asteptam. Impresarii lui Caicedo au spus ca va ajunge la Bucuresti vineri (n.r. maine). Vine sigur!", a declarat oficialul din Stefan cel Mare.
Potrivit presei ecuadoriene, Darwin "Metralla" Caicedo se antreneaza cu fosta sa echipa, Emelec, si a declarat ca nu stie cand va reveni in Romania, unde a semnat cu Dinamo. "Daca va iesi, bine, daca nu, va fi America de Sud. Sunt preocupat, s-au spus multe lucruri, dar nu ma intereseaza. Nu stiu cand ma intorc in Romania", a spus Caicedo. Legat de situatia lui Ionel Danciulescu, Cristi Borcea a declarat ca situatia s-a detensionat. "Am vorbit cu el. Totul e in regula. Il asteptam sa treaca de pasa asta proasta", a incheiat directorul general al liderului Ligii I.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.