Presedintele cubanez Fidel Castro se simte bine, a marturisit-o el insusi prietenului sau venezuelan Hugo Chavez, intr-o conversatie telefonica in engleza, prima difuzata la radio de cand s-a imbolnavit, in urma cu sapte luni. In timpul emisi

Presedintele cubanez Fidel Castro se simte bine, a marturisit-o el insusi prietenului sau venezuelan Hugo Chavez, intr-o conversatie telefonica in engleza, prima difuzata la radio de cand s-a imbolnavit, in urma cu sapte luni.

In timpul emisiunii radiofonice saptamanale a presedintelui venezuelan, Fidel Castro a precizat ca este bine si fericit, asigurand ca tara sa se descurca foarte bine fara el la carma. Convorbirea care a durat o jumatate de ora a fost apoi difuzata la televiziunea cubaneza, ceea ce lasa de gandit ca presedintele cubanez si-ar putea face curand reintrarea in scena.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.