Medicul Razvan Tranca poate fi cercetat in libertate! Aceasta este decizia magistratilor de la Tribunalul Bucuresti care, ieri, au respins cererea procurorilor de prelungire a mandatului de arestare pe numele chirurgului de la Spitalul de copii "Grig

Medicul Razvan Tranca poate fi cercetat in libertate! Aceasta este decizia magistratilor de la Tribunalul Bucuresti care, ieri, au respins cererea procurorilor de prelungire a mandatului de arestare pe numele chirurgului de la Spitalul de copii "Grigore Alexandrescu", care a socat lumea medicala si nu numai dupa ce a fost acuzat ca a aruncat o minora de la etajul 6.

Andreea Mocanu, presupusa vic-tima a medicului Tranca, a declarat public ca a fost violata si aruncata pe fereastra apartamentului din Calea Mosilor de acesta. Saltat in noaptea de 15 spre 16 februarie, dupa ce mascatii au fost nevoiti sa-i sparga usa, Razvan Tranca a fost initial acuzat de tentativa de omor. Ajuns la Tribunal, medicul a fost la un pas de a fi cercetat in libertate, chiar daca acuzatia care i se aducea face parte din cele cu un grad inalt de periculozitate. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis insa arestarea chirurgului pentru 15 zile. Intre timp, Tranca a fost pus oficial sub invinuire si pentru viol, infractiune care se pedepseste cu inchisoare pana la 18 ani. Pentru acuzatiile de viol si tentativa de omor dovedite cu probe certe e greu de presupus macar ca un acuzat ar putea fi cercetat in libertate.

Medicul „indragostit" acuza fata de denunt calomnios

Audiat de anchetatori, Tranca a tesut un scenariu demn de telenovele.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.