"Am un contract, impresarul mi-a spus ca am fost inscris deja in competitia din Romania", a declarat Caicedo. Site-ul citat mentionat noteaza ca prezenta lui Caicedo la Emelec a linistit pe toata lumea in contextul in care din Europa au sosit informa
"Am un contract, impresarul mi-a spus ca am fost inscris deja in competitia din Romania", a declarat Caicedo. Site-ul citat mentionat noteaza ca prezenta lui Caicedo la Emelec a linistit pe toata lumea in contextul in care din Europa au sosit informatii referitoare la o "disparitie" a jucatorului, criticat pentru indisciplina sa. Caicedo a afirmat ca nu poate avansa o data privind revenirea sa in Romania, insa sustine ca nu este preocupat de acest subiect, deoarece, in mod sigur, va avea oportunitati de a juca la echipe din America de Sud. "Daca va iesi, este bine, daca nu, va fi America de Sud. Sunt preocupat, s-au spus multe lucruri, dar nu ma intereseaza. Acolo am fost primul la antrenamente si mi-au pus un sofer la dispozitie", a afirmat Caicedo, care a plecat in Ecuador invocand un accident auto in care au fost implicata sotia sa. "Nu stiu, nu stiu!", a raspuns apoi Caicedo, atunci cand a fost intrebat despre revenirea in Romania. Borcea este insa convins ca atacantul se va intoarce la Dinamo. "Noi i-am inregistrat contractul si nu mai depinde de noi. Il asteptam. Impresarii lui au spus ca el ajunge in Romania vineri. Vine sigur", a declarat Borcea. La randul sau, Rednic a spus ca a primit asigurari ca atacantul se va intoarce pana la sfarsitul saptamanii. "Caicedo vine sigur. Pana la sfarsitul saptamanii e aici. Ne-a sunat impresarul lui si ne-a asigurat ca se intoarce la Dinamo", a spus Rednic. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.