Site-ul BitTorrent.com va contine in oferta 5.000 de titluri de filme artistice, programe TV, jocuri video si videoclipuri muzicale. Unele dintre produsele oferite de BitTorrent sunt gratuite si fara a avea nevoie de inregistrare, in timp ce altele p
Site-ul BitTorrent.com va contine in oferta 5.000 de titluri de filme artistice, programe TV, jocuri video si videoclipuri muzicale. Unele dintre produsele oferite de BitTorrent sunt gratuite si fara a avea nevoie de inregistrare, in timp ce altele pot fi achizitionate numai contracost. Materialele oferite in exclusivitate vor putea fi vizionate fara a trebui sa fie copiate in schimbul a 3,99 dolari/produs, iar vizionarea restului de produse din catalogul BitTorrent va costa 2,99 dolari/produs. Programele TV si clipurile muzicale vor fi mult mai ieftine si vor putea fi vizionate in schimbul a 1,99 dolari/produs.
BitTorrent a lansat site-ul pentru descarcarea materialelor video de pe internet in 2001 si a ajuns unul dintre site-urile cel mai des folosite pentru descarcarea de materiale video si filme piratate. In urma plangerilor depuse de marile studiouri, BitTorrent a optat pentru o abordare legala si a eliminat de pe site-ul sau de internet linkurile care duceau spre produsele piratate ale celor sapte studiouri membre ale Motion Picture Association of America (MPAA), 20th Century Fox, Lions Gate, MTV Networks, Paramount Pictures, Warner Bros, Home Entertainment si MGM.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.