Acum sunt aproape convins ca presedintele este la primul si ultimul sau mandat la Cotroceni. Cariera sa politica este intr-un moment serios, ca un atac de cord facut de un om in varsta de 70 de ani. Starea inimii il obliga sa-si schimbe total modul
Acum sunt aproape convins ca presedintele este la primul si ultimul sau mandat la Cotroceni. Cariera sa politica este intr-un moment serios, ca un atac de cord facut de un om in varsta de 70 de ani. Starea inimii il obliga sa-si schimbe total modul de viata. Asa va trebui sa faca si Traian Basescu.

Adevaratul rau care i s-a facut lui Traian Basescu este instituirea acestei comisii de ancheta care analizeaza motivele eventualei suspendari a presedintelui. Este atat de grav, incat acesta ar putea fi adevaratul motiv pentru care Mircea Geoana nu si-a dorit nasterea acestei comisii. Traian Basescu este un personaj care traieste din propria imagine, or o suspendare rapida in Parlament si grabirea unui referendum erau lucrurile de care chiar avea nevoie. Nimeni n-ar mai fi avut timp sa analizeze ca de fapt l-a salvat absenteismul, adica tocmai scarba fata de clasa politica din care, fie ca vrea, fie ca nu, face parte si presedintele.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.