Deputatul PC Sergiu Andon l-a acuzat pe seful statului in discursul sau ca actioneaza dupa principiul "dezbina si stapaneste". Referindu-se la celelalte capete de acuzare pe care PC le-a identificat in cazul presedintelui Basescu, Andon a vorbit desp
Deputatul PC Sergiu Andon l-a acuzat pe seful statului in discursul sau ca actioneaza dupa principiul "dezbina si stapaneste". Referindu-se la celelalte capete de acuzare pe care PC le-a identificat in cazul presedintelui Basescu, Andon a vorbit despre "dezbinarea nationala", pentru ca afecteaza increderea in institutiile statului prin declaratiile sale. Basescu a mai fost acuzat ca da dovada de "ranchiuna" mai ales fata de premierul Tariceanu. In opinia conservatorilor, Basescu uzurpa politica externa a Romaniei, ceea ce ar avea consecinte "primejdioase" pentru pacea si intergritatea teritoriala a tarii. Andon a mai spus ca PC il acuza pe Basescu de politica razboinica. Deputatul conservator a sustinut ca seful statului a incalcat chiar astazi (ieri -n.r.) Constitutia, prezentandu-se neinvitat la sedinta de Guvern. (V.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.