Vicepresedintele TSD Robert Negoita si-a retras ieri candidatura la sefia PSD Bucuresti si va cere conducerii centrale a partidului sa invalideze rezultatul alegerilor, avand informatii ca acestea au fost trucate. Negoita a facut acest gest deoarece
Vicepresedintele TSD Robert Negoita si-a retras ieri candidatura la sefia PSD Bucuresti si va cere conducerii centrale a partidului sa invalideze rezultatul alegerilor, avand informatii ca acestea au fost trucate. Negoita a facut acest gest deoarece Marian Vanghelie, contracandidatul sau, dar si organizatorul alegerilor, a convocat un numar de 1.300 de delegati, in loc de 800 cat ar fi fost normal, transmite Mediafax. Negoita a aratat ca fiecare din cele 6 sectoare ale Bucurestiului trebuie sa trimita la conferinta de alegeri circa 130-140 de delegati, numarul total al acestora ridicandu-se la cifra de 800. Potrivit lui Negoita, Vanghelie nu a dorit sa puna la dispozitie lista cu numele delegatilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.