Noile chestionare pentru redobindirea permisului de conducere au fost definitivate si vor fi testate incepind cu saptamina viitoare, potrivit Directiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane. Pentru inceput, spun politistii, ch
Noile chestionare pentru redobindirea permisului de conducere au fost definitivate si vor fi testate incepind cu saptamina viitoare, potrivit Directiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane. Pentru inceput, spun politistii, chestionarele vor fi folosite cu titlu experimental, urmind ca, in functie de rezultate, acestea sa fie introduse oficial.

Testarea experimentala cu noile chestionare se va face voluntar de catre cei care au ramas fara permis si nu va influenta cu nimic testarea reala, anunta NewsIn.

Directia Politiei Rutiere a anuntat cu putin timp in urma ca rata de promovabilitate a celor carora le-a fost suspendat permisul este putin mai mare de 15 la suta si ca actualele chestionare cuprind si intrebari ale caror raspunsuri nu-si gasesc utilitatea in trafic. De aceea, politia a refacut testele, astfel incit noul set de chestionare este concentrat pe problemele practice, intilnite zilnic in trafic.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.