- Numarul firmelor de intermediere din Marea Britanie care intentioneaza sa opereze pe piata de capital din Romania a urcat in ultima saptamana de la 13 la 20. La cele 20 de firme din Marea Britanie se adauga un broker din Cehia. La momentul inscrier
- Numarul firmelor de intermediere din Marea Britanie care intentioneaza sa opereze pe piata de capital din Romania a urcat in ultima saptamana de la 13 la 20. La cele 20 de firme din Marea Britanie se adauga un broker din Cehia. La momentul inscrierii acestora in Registrul CNVM, care include toate SSIF de pe piata de capital din Romania, va putea fi cunoscut si numele lor, potrivit Mediafax.
- Peste 9% din capitalul social al Cemacon Zalau a fost transferat ieri pe piata Deal a Bursei electronice Rasdaq. Valoarea pachetului de 0,27 milioane de actiuni s-a ridicat la 1,94 milioane lei.
- Depozitarul Central este singura institutie din Romania care poate aloca si gestiona codurile pentru evidenta instrumentelor financiare, stabilite de Organizatia Internationala de Standardizare.
- Tranzactiile realizate pe piata Rasdaq au fost de 8,51 mil. lei, in crestere cu peste 27% fata de sedinta anterioara, piata fiind dominata de actiunile Cemacon Zalau si Gastroserv Brasov. Indicele Rasdaq-C, s-a apreciat cu 1,11%, iar RAQ-I s-a apreciat cu 2,69%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.