Bodyguarzii unui cazinou bucurestean au fost atacati vineri seara cu un spray paralizant si cu un pistol cu gloante de cauciuc de doi barbati pe care ii dadusera afara din local in urma unei altercatii. Incidentul s-a petrecut in jurul orei 19:30, ca
Bodyguarzii unui cazinou bucurestean au fost atacati vineri seara cu un spray paralizant si cu un pistol cu gloante de cauciuc de doi barbati pe care ii dadusera afara din local in urma unei altercatii. Incidentul s-a petrecut in jurul orei 19:30, cand mai multi membri ai clanului Dinaur au intrat in cazinoul de pe Bulevardul Chisinau nr. 16. Ei au avut o disputa cu bodyguarzii localului, suparati ca nu castigau la ruleta. In urma altercatiei, bodyguarzii le-au cerut sa paraseasca localul.
Victime. O parte dintre membrii grupului i-au atacat pe bodyguarzi cu un spray paralizant si un pistol cu gloante de cauciuc. Doi angajati ai firmei de paza au fost impuscati cu gloante de cauciuc. Ei au fost dusi la spital si se afla in afara oricarui pericol. Scandalul a fost surprins de camerele de supraveghere ale localului, iar imaginile au fost folosite de politisti pentru identificarea agresorilor. Potrivit Biroului de presa al Politiei Capitalei, oamenii legii actioneaza pentru prinderea si cercetarea penala a scandalagiilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.