Postul Romantica, ce apartine Trustului Realitatea Media, care este condus de Teo Trandafir, a anuntat joi seara “transferul“ Andreei Banica, pana nu demult la Pro TV. Artista a semnat contractul, urmand sa prezinte o emisiune de diverti
Postul Romantica, ce apartine Trustului Realitatea Media, care este condus de Teo Trandafir, a anuntat joi seara “transferul“ Andreei Banica, pana nu demult la Pro TV. Artista a semnat contractul, urmand sa prezinte o emisiune de divertisment incepand cu luna martie. Ea va primi un salariu frumusel, de peste zece mii de euro, dar, pentru a-si lua toti banii, solista de la Blondy va trebui sa atinga un rating in jurul cifrei de 3, o misiune destul de dificila avand in vedere ca postul respectiv este la inceput de drum. “Contractul meu cu Pro TV a expirat in luna decembrie. Au fost discutii pentru prelungirea acestuia, dar a venit si propunerea de la Romantica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.