Al saselea egal consecutiv in Europa. Desi giulestenii nu au reusit sa inscrie nici un gol in cele doua meciuri de verificare pe care le-au sustinut in Insulele Canare, cu Rosenborg si cu Brondby, Razvan Lucescu e multumit. Rapid a terminat la egal
Al saselea egal consecutiv in Europa. Desi giulestenii nu au reusit sa inscrie nici un gol in cele doua meciuri de verificare pe care le-au sustinut in Insulele Canare, cu Rosenborg si cu Brondby, Razvan Lucescu e multumit.
Rapid a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul amical disputat vineri cu vicecampioana Danemarcei, Brondby Copenhaga, in cadrul turneului de la Maspalomas. O singura executie gresita, a lui Viorel Moldovan, care n-a nimerit poarta, a fost de ajuns pentru ca Brondby sa termine invingatoare, la penalty-uri, cu 5-4. Razvan Lucescu a inceput meciul in formula: D. Coman - M. Constantin, Maftei, I. Rada - E. Dica, Maldarasanu, C. Lazar, Perja - Zicu - Mazilu, I. Ganea. In partea a doua au mai jucat: Edel, Badoi, N. Grigore, Sapunaru, Buga, V. Moldovan. Pentru giulesteni, au marcat de la 11 metri Badoi, Grigore, E. Dica si Maftei. Remiza cu Brondby este a sasea consecutiva a rapidistilor in jocurile cu echipe din Europa, aceasta succedandu-le celor din meciurile cu PSG, Mlada Boleslav, Hapoel Tel Aviv si Panathinaikos Atena, din grupa G a Cupei UEFA, si a celei cu Rosenborg, tot 0-0, inregistrata in primul meci amical din intersezon.
CONCLUZII. Dupa meci, Razvan Lucescu nu s-a aratat nicidecum ingrijorat de ineficienta atacantilor sai. ""Nu m-a interesat sa castig turneul, nu pentru asta am venit aici, ci ca sa ne pregatim pentru jocurile oficiale, de aceea sunt multumit de ceea ce au realizat baietii in aceste doua meciuri"". Directorul tehnic Grigore Sichitiu a apreciat ca jocul elevilor lui Lucescu junior a inregistrat deja o crestere. ""Brondby a fost un adversar mai puternic decat Rosenborg, dar s-a vazut in jocul nostru ca am mai facut cateva antrenamente de la partida contra norvegienilor"".
IN ASTEPTARE. Dupa ce forul de la Nyon a luat masura excluderii lui Feyenoord din Cupa UEFA, din cauza incidentelor provocate de suporteri la meciul cu Nancy, din faza grupelor, oficialii gruparii olandeze au anuntat ca intentioneaza sa faca recurs la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv. Daca decizia UEFA va ramane insa in picioare, locul lui Feyenoord, care este calificata in ""16-imile"" competitiei, ar putea fi luat de Wisla Cracovia, a patra in clasamentul final al grupei olandezilor, dar si de Rapid, daca se va tine cont de coeficientul UEFA sau de rezultatele obtinute cu primele trei echipe clasate de formatiile de pe locul patru din cele opt grupe.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.