Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a anulat amenda de 25.000 lei data postului OTV, pentru emisiunea „Dorel Parv“, difuzata pe 19 noiembrie, in care un clarvazator facea previziuni in direct pentru telespectatorii care il sunau.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a anulat amenda de 25.000 lei data postului OTV, pentru emisiunea „Dorel Parv“, difuzata pe 19 noiembrie, in care un clarvazator facea previziuni in direct pentru telespectatorii care il sunau. Decizia a fost luata dupa ce Dan Diaconescu a venit, joi, la CNA, si a spus ca postul a scos din grila emisiunea cu pricina, membrii CNA considerand, astfel, ca si-au atins scopul in aceasta problema.

Prin portofelul OTV-ului sufla vantul
Diaconescu nu le-a ascuns membrilor CNA ca impresia sa este ca a luat o amenda prea mare pentru cifra de afaceri a postului, de doar 100.000 de euro pe luna. „Am contestat pana acum toate amenzile, pentru ca nu avem de unde sa le platim. Daca am primi si noi o amenda mai micuta, poate ar avea toata lumea de castigat“, a spus Dan Diaconescu. Ralu Fillip i-a zis, insa, lui Dan Diaconescu ca nu a platit nici o amenda pana acum si ca are o datorie de peste un miliard de lei la stat. „Am platit cateva. Orice amenda a CNA-ului ne descumpaneste“, a replicat Diaconescu.

Incalci regulile CNA si esti... somat. Danut stie!
OTV a primit o somatie publica pentru ca, prin intermediul unor imagini, a dezvaluit adresa arhitectului-sef al Capitalei, Adrian Bold. Presedintele CNA, Ralu Filip, a spus ca postul nu a luat toate masurile impuse pentru a preveni acest lucru. Inca un lucru care l-a suparat destul de tare pe Ralu Filip a fost faptul ca OTV nu a respectat dreptul la replica al reclamantei Rodica Marian intr-un talk-show in care participantii la emisiune au discutat despre o posibila escrocherie in cazul unei mosteniri.

Izvorul amenzilor de la CNA e nesecat si in cazul National TV


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.