Banca Transilvania (BT) si compania olandeza de asigurari de viata Aegon vor investi cinci milioane de euro intr-o societate de administrare de pensii private obligatorii, care va fi lansata in vara acestui an. BT Aegon isi va incepe activitatea in i
Banca Transilvania (BT) si compania olandeza de asigurari de viata Aegon vor investi cinci milioane de euro intr-o societate de administrare de pensii private obligatorii, care va fi lansata in vara acestui an. BT Aegon isi va incepe activitatea in ianuarie 2008, cand cotizatia la sistemul de pensii private va deveni obligatorie si pentru cei cu varste de sub 35 de ani. In compania mixta, fiecare dintre cei doi asociati va detine 50% din capital. „Speram sa obtinem autorizatia din partea autoritatii de reglementare in luna martie sau cel mai tarziu in luna aprilie a acestui an", a declarat, ieri, Robert Rekkers, directorul general al BT, la semnarea acordului privind infiintarea BT Aegon.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.