Soferii care conduc vehicule cu o greutate care depaseste 7,5 tone nu au voie sa circule in timpul saptamanii pe DN1 Bucuresti-Ploiesti, in intervalul orar 6,00-22,00 si nici in week-end, potrivit unui comunicat remis de Inspectoratul de Politie al J
Soferii care conduc vehicule cu o greutate care depaseste 7,5 tone nu au voie sa circule in timpul saptamanii pe DN1 Bucuresti-Ploiesti, in intervalul orar 6,00-22,00 si nici in week-end, potrivit unui comunicat remis de Inspectoratul de Politie al Judetului Ilfov. Noile reglementari in materie prevad ca vehiculele de 7,5 tone pot circula pe acest traseu numai in timpul noptii, intre orele 22,00-6,00. Vehiculele care transporta marfuri perisabile, cele care participa la interventii in caz de forta majora, transporturile funerare si cele destinate tractarii vehiculelor avariate sunt exceptate de la aceste restrictii de circulatie. Limita legala de viteza este de 70 km/h in interiorul localitatilor.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.