Gorjeanul devenit celebru dupa ce s-a dovedit ca a facut 12 ani de puscarie pentru fapte pe care nu le-a comis a incetat din viata in cursul zilei de ieri.

Marcel Tundrea (foto), in virsta de 57 de ani, a murit la Spitalul Judetean T
Gorjeanul devenit celebru dupa ce s-a dovedit ca a facut 12 ani de puscarie pentru fapte pe care nu le-a comis a incetat din viata in cursul zilei de ieri.

Marcel Tundrea (foto), in virsta de 57 de ani, a murit la Spitalul Judetean Tirgu-Jiu, unde fusese internat pentru o raceala la plamini. Medicul legist Florin Dijmarescu, care i-a facut autopsia lui Tundrea, a declarat ca barbatul suferea, printre altele, de o cardiopatie dilatativa flanco-lombara dreapta, cordul acestuia fiind mult marit din cauza efortului facut pentru a pompa singe. In plus, Marcel Tundrea avea apa la plamini, dar si sechele ale unor infarcte mai vechi.

Marcel Tundrea a fost acuzat ca in 1992 a violat o fetita de 13 ani, pe care apoi a ucis-o, fapta pentru care a fost condamnat la 25 ani de inchisoare, dintre care a executat 12. Cu ajutorul avocatei Liliana Clima, Tundrea a facut un test ADN care a dovedit ca nu el a comis violul. El a fost achitat pentru acuzatia de viol, dar dosarul legat de crima a fost redeschis. Procesul urma sa fie reluat la Brasov, pe 24 ianuarie.

Eliberat din inchisoare in 2004, Tundrea a dat in judecata statul roman, cerind un milion de euro despagubiri pentru anii petrecuti dupa gratii. Insa barbatul a reusit decit sa se viseze bogat, caci nu a apucat sa vada vreun leu. A fost invitat, in schimb, la mai multe televiziuni pentru a-si spune povestea si de fiecare data s-a intors intr-o casa a bunicilor, cu pereti care stau sa cada. Primea mincare de la avocata sa si nu a ajuns sa se angajeze.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.