Obrazul subtire cu terapii se tine. Concept stiintific al frumusetii, fidelitate, tehnologii performante. Plus cifra de peste 8.000 de clienti - majoritatea VIP-uri. Patru centre de slabit, infrumusetare si fitness, doua in Bucuresti si doua in
Obrazul subtire cu terapii se tine. Concept stiintific al frumusetii, fidelitate, tehnologii performante. Plus cifra de peste 8.000 de clienti - majoritatea VIP-uri.
Patru centre de slabit, infrumusetare si fitness, doua in Bucuresti si doua in Constanta. Zilele acestea a avut loc prima editie a ""Silhouette Awards"", un eveniment la care au fost prezenti atat ""abonatii"" cu vechime la serviciile centrelor, cat si cei noi.
Prezente. Gazda evenimentului a fost Lili Baaddi, general manager al centrelor, si director tehnic al Academie Scientifique de Beaute Paris, cu o experienta de 25 de ani in domeniul cosmeticii si infrumusetarii.
Dintre clientii vechi s-au remarcat Altetele lor Printesa Lia si Printul Paul, Elisabeta Lipa, Iuliana Marciuc, Adriana Trandafir, Stela Popescu, Silvia Dumitrescu si multi altii. Printre cei noi, Benone Sinulescu. Toti erau dornici sa vorbeasca despre... ultima afectiune, cum au remediat-o, si, de ce nu, si despre viata din afara terapiilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.