Surprinzator sau nu, prim-ministrul Calin Popescu-Tariceanu l-a eliberat ieri pe Sebastian Bodu din functia de presedinte cu rang de secretar de stat al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, "pentru inducerea in eroare a opiniei publice in priv
Surprinzator sau nu, prim-ministrul Calin Popescu-Tariceanu l-a eliberat ieri pe Sebastian Bodu din functia de presedinte cu rang de secretar de stat al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, "pentru inducerea in eroare a opiniei publice in privinta unor masuri ale Guvernului". Ce inseamna asta? Ca, dincolo de sfera politicului, economicului si finantelor demiterea lui Bodu tinde, iata, sa puna capat si anchetelor declansate de fostul sef al ANAF in ceea ce priveste lumea fotbalului. Mai exact a sechestrului anuntat la unele cluburi cu datorii la bugetul de stat, precum si a depistarii sumelor reale de impozitare ce reies din transferurile jucatorilor. Astfel, dupa ce a dovedit ca Gica Popescu este evazionist fiscal, obligandu-l sa "verse" la buget cateva sute de mii de euro, pe "teava" lui Bodu urma sa intre si transferul lui Mutu in Italia. De asemenea, multe alte tranzactii de fotbalisti se aflau in vizorul ANAF. Ca sa nu mai vorbim de traditionalul "meci" prelungit dintre Bodu si Gigi Becali, transat insa, acum, in favoarea patronului stelist, care, de altfel, a si prevazut debarcarea "cheliosului". "Bodu nu era un dusman al meu, el era doar un papagal. Pot sa spun ca prin demiterea lui, victoria finala imi apartine. Oricum, e bine ca a scapat Guvernul de el", a comentat ieri Gigi Becali. Care, legat de continuarea anchetelor declansate de ex-conducatorul ANAF impotriva clubului din Ghencea, a adaugat ca acestea "trebuie sa fie conform legilor, evitandu-se astfel incalcarea lor".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.